Jooga-vaihtuva ohjaaja

Perjantai 18:00 - 19:00

14 paikkaa jäljellä.

13.1.-28.6. Juhannuksena (19.-21.6.) ei ole tunteja

Tätä perjantain joogatuntia ohjaa kaksi eri ohjaajaa. Jokaisella tunnilla vahvistetaan lihaksia lempeän Hatha-joogan kautta ja samalla hellitään nikamia, niveliä ja mieltä. Tunnilla hengitys saa virrata vapaana ja rauhallisen temmon vuoksi on suositeltavaa varata mukaan myös lämmintä vaatetta, kuten villasukat tai pitkähihainen pusero. Tunnilla ollaan sukat jalassa. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta, vaan tunti on suunnattu kaikentasoisille joogaajille.

Marikan jooga-perjantait: 22.5. / 29.5. / 12.6.

Merjan jooga-perjantait: 5.6. / 26.6.

Juhannusaattona 19.6. ei ole tuntia!

 

Hinta: 175€ / 15 tuntia

Koska näitä tunteja on kauden aikana vain 13 ja jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käyttää ylimääräiset tunnit millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla kevätkauden aikana.

 

Ohjaajat: Marika Annunen   Merja Turunen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kevätkauden tähdellä * merkatuille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä “lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi:

Kevätkausi 13.1.- 28.6.