Yleiset ohjeistukset

sun-147426_1280Tanssittamon sisäänkäynti sijaitsee rakennuksen takana, Vaalantien puolella. Käynti alaovesta.

 1. Parkkitilaa löytyy iltaisin Katsastuksen parkkipaikalta ja viereisen Shellin pihalta. Takapihalle pysäköinti on kielletty, koska Katsastus käyttää takapihaa raskaan kaluston ajamiseen iltaisin.
 2. Haluamme  painottaa yhteisöllisyyttä, sosiaalisuutta ja yhdessä tekemistä. Tämän vuoksi tarjoamme ainostaan pienryhmä- toimintaa max.20hengen ryhmille, jotta yksilöllinen ohjaus olisi mahdollista ja ihmiset tutustuisivat toisiinsa. Varaathan siis paikkasi ajoissa ryhmiin.
 3. Tervehdithän muita, kun saavut pukuhuoneeseen tai tanssisaliin 🙂
 4. Tanssisaliin saa kulkea ainoastaan sisäkengillä. Ulkokengät jätetään eteiseen.
 5. Tanssittamo ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Voit ottaa arvoesineesi mukaan salin reunalle tuntien ajaksi.
 6. Ryhmät maksetaan kokonaisuudessaan ensimmäisellä harjoituskerralla. Tanssittamon maksutavat Mikäli odotat maksutapaetua (esim. Smartum), voit kirjoittaa maksusitoumuksen ensimmäisellä harjoituskerralla.
 7. Kun maksat koko kauden, saat käyttöösi 15 tanssilippua (aikuisten ryhmät). Nämä liput käyvät ENSISIJAISESTI sille tunnille, jolle olet kirjautunut. Voit käyttää lippujasi myös tähdellä merkityillä tunneilla. Mikäli tunneille tulee ruuhkaa, kursseille kirjautuneet ovat etuoikeutettuja ja sen jälkeen sali täytetään saapumisjärjestyksessä. Liput ovat voimassa koko kevätkauden 4.5 asti.
 8. Jos haluat kirjautua kahdelle kurssille, eli maksat 280€, saat rajattoman käyntioikeuden tähdellä merkityille tunneille koko kevätkauden ajaksi.
 9. Pidä tanssiliput aina mukanasi. Ilman lippua saapuvilta perimme 15€ kertamaksun.
 10. Tanssiliput eivät käy ulkopuolisten toimijoiden järjestämillä tunneilla eikä niitä vaihdeta rahaksi.
 11. Jos sairastut vakavasti kesken kauden tai sinulla ilmenee jokin muu fyysinen este kursseille osallistumiseen(loukkaantuminen,raskaus), sinulle voidaan hyvittää puolet kurssimaksusta lääkärintodistusta vastaan mikäli sinulle on määrätty yli 2kk liikkumiskielto.
 12. Jos ohjaaja sairastuu, pyrimme löytämään tunnille korvaajan. Korvaajalla on oikeus pitää sisällöltään hieman erilainen tunti, kuin mitä kurssilla yleensään tehdään. Jos emme saa sijaista, ja joudumme perumaan tunnin, ohjaaja ilmoittaa siitä viestillä tai soittamalla, joten pidäthän huolta että ohjaajalla on sinun ajantasaiset yhteystietosi.
 13. Tanssittamolla työskentelee hajusteyliherkkiä ihmisiä, joten vältäthän hajusteita tunneille tultaessa.
 14. Aikuinen voi ottaa lapsensa mukaan odottamaan vanhempaa tunnin ajaksi, jos lapsi on sen verran iso että jaksaa istua itsekseen pukuhuoneessa odottamassa. Saliin annamme aina rauhan siellä touhuaville.
 15. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, niin olethan rohkeasti yhteydessä Hennaan 0400 548 999

Tanssittamo pidättää oikeuden muutoksiin.