Yleiset ohjeistukset

Tanssittamolle pääset K-market Hiukkavaaran liikekeskuksen molemmista pääovista.

 

 1. Parkkitilaa autolle löytyy K-marketin parkkitalosta liikekeskuksen takana. Varatut paikat ovat merkittyjä, ethän parkkeeraa niille. Muistathan laittaa parkkikiekon (2h).
 2. Hygieniaohjeet: Käsienpesua saippualla + käsidesi ennen tuntia ja tunnin jälkeen suositellaan niin lapsille kuin aikuisille. Suosittelemme, että pieniä lapsia on saattamassa vain yksi huoltaja, jotta väkimäärä tulo- ja poistumistilanteissa pysyy kohtuullisena. Turhaa oleskelua yleisissä tiloissa tulee välttää. Tulethan tunnille mahdollisimman valmiina. Flunssan oireissa ei tule osallistua tunnille!
 3. Haluamme  painottaa yhteisöllisyyttä ja yhdessä tekemistä. Tämän vuoksi tarjoamme ainostaan toimintaa pienryhmissä max. 15 hengen ryhmille, jotta yksilöllinen ohjaus olisi mahdollista ja ihmiset tutustuisivat toisiinsa.
 4. Tervehdithän muita, kun saavut pukuhuoneeseen tai tanssisaliin 🙂
 5. Tanssisaliin saa kulkea ainoastaan sisäkengillä. Ulkokengät jätetään sisään tullessa kenkähyllyyn.
 6. Tanssittamo ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Voit jättää arvoesineesi pukuhuoneen lukolliseen kaappiin tunnin ajaksi. Kaappeja ei voi varata itselle, vaan niitä käytetään vain tuntien aikana ja avain jätetään kiinni kaappiin tunnilta lähtiessä.
 7. Ryhmät maksetaan kokonaisuudessaan joko ennakkoon verkkokaupassa tai ensimmäisellä harjoituskerralla. Täältä löydät 👉 Tanssittamon maksutavat Mikäli odotat liikuntaetua (esim. Smartum), voit kirjoittaa sen tiedoksi ilmoittautumiskaavakkeen lisätietoja-kohtaan.
 8. Kun maksat koko kauden, saat käyttöösi tanssikortin (aikuisten ryhmät), joka käy ENSISIJAISESTI sille tunnille, jolle olet ilmoittautunut. Voit käyttää tanssikorttiasi myös tähdellä* merkityillä tunneilla. Mikäli tunneille tulee ruuhkaa, kursseille ilmoittautuneet ovat etuoikeutettuja ja sen jälkeen sali täytetään saapumisjärjestyksessä. (huomioi korona-ajan ohjeet!) Tanssikortti on voimassa koko yhden kevät- tai syyskauden.
 9. Jos haluat ilmoittautua kolmelle kurssille, eli maksat rajattoman kortin, saat rajattoman oikeuden käydä tähdellä* merkityillä tunneilla koko kauden ajan. (huomioi korona-ajan ohjeet!)
 10. Pidä tanssikortti aina mukanasi. Ilman korttia saapuvilta meillä on oikeus periä 16€ kertamaksu.
 11. Tanssikortti ei käy ulkopuolisten toimijoiden järjestämillä tunneilla, viikonlopun tiiviskursseilla eikä sitä vaihdeta rahaksi.
 12. Jos sairastut vakavasti kesken kauden tai sinulla ilmenee jokin muu fyysinen este kursseille osallistumiseen(loukkaantuminen,raskaus), sinulle voidaan hyvittää puolet kurssimaksusta lääkärintodistusta vastaan mikäli sinulle on määrätty yli 2kk liikkumiskielto.
 13. Tanssittamon asiakkaita ei ole vakuutettu Tanssittamon puolesta.
 14. Jos ohjaaja sairastuu, pyrimme löytämään tunnille korvaajan. Korvaajalla on oikeus pitää sisällöltään hieman erilainen tunti, kuin mitä kurssilla yleensään tehdään. Jos emme saa sijaista ja joudumme perumaan tunnin,  ilmoitamme siitä viestillä, joten pidäthän huolta että meillä on sinun ajantasaiset yhteystietosi ja sinut on liitetty Tanssittamon info-whatsapp ryhmään. Mikäli tunti perutaan, Tanssittamo ei ole velvollinen korvaamaan tuntia myöhemmin samalla kaudella, vaan tällöin osallistujille osoitetaan toinen viikkotunti, jolla he saavat käydä peruutetun tunnin korvaamassa.
 15. Mikäli toiminta keskeytyy viruspandemian tms. meistä riippumattoman ulkopuolisen uhan vuoksi pyrimme ensisijaisesti jatkamaan kautta keskeytyksen verran (niin että kauden viikkomäärä tulee täyteen) sitten kun se on mahdollista. Jos kauden jatkaminen ei ole mahdollista tai emme pysty järjestämään virtuaalista mahdollisuutta korvata tuntia, voimme halutessasi palauttaa kurssimaksun käyttämättä jääneistä tunneista.
 16. Tanssittamolla käy hajusteyliherkkiä ihmisiä, joten vältäthän voimakkaiden hajusteiden käyttöä tunneille tultaessa.
 17. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, niin olethan rohkeasti yhteydessä Marikaan marika@tanssittamo.fi / 044 9834361

Tanssittamo pidättää oikeuden muutoksiin.