Afterwork!-Latinmix tai Afropower

Perjantai 17:00 - 18:00

11 paikkaa jäljellä.

13.1.-28.6. Juhannuksena (19.-21.6.) ei ole tunteja

Tämän tanssitunnin myötä on ihana aloittaa viikonloppu ja ravistella itsestä pois viikon “toimistopölyt”! Tuntia ohjaa vuorollaan kaksi eri ohjaajaa, joilla molemmilla on tunnilleen oma teema/tyylilaji. Lotan tunneilla mennään lattareiden tahtiin ja Merjan tunneilla vauhdikasta Afropoweria. Jokaisella tunnilla tärkeintä on antaa rytmien viedä mennessään ja nauttia!

Lotta: Latinmix perjantait 22.5. / 29.5. / 12.6.

Merja: Afropower perjantait 5.6. / 26.6.

Juhannusaattona 19.6. ei ole tuntia!

Hinta: 175€ / 15 tuntia

Koska näitä tunteja on kauden aikana vain 13 ja jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käyttää ylimääräiset tunnit millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla kevätkauden aikana.

Ohjaajat: Lotta Leinonen   Merja Turunen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kevätkauden tähdellä * merkatuille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä “lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi:

Kevätkausi 13.1.- 28.6.