Jooga

Maanantai 19:00 - 20:00

12 paikkaa jäljellä.

13.1.-28.6. Juhannuksena (19.-21.6.) ei ole tunteja

Tämä tunti perustuu Hatha-joogaan ja on yhdistelmä venyttelyä, voimaa ja tasapainoa. Joogan asanoiden kautta tavoittelemme kokonaisvaltaista kehon hallintaa sekä mm. selän hyvinvointia ja mielen tyyneyttä. Lihaksia vahvistetaan hyvin lempeällä otteella ja samalla hellitään nikamia ja niveliä. Hengitys saa virrata vapaana. Aiempaa kokemusta joogasta ei vaadita, vaan tunti sopii sekä joogaa aloitteleville että jo joogaa harrastaneille. Tunnilla ollaan sukat jalassa ja rauhallisen temmon vuoksi on suositeltavaa ottaa mukaan myös lämmintä vaatetta.

Hinta: 175€/ 15 tuntia

Jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla kevätkauden aikana.

Ohjaaja: Marika Annunen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kevätkauden tähdellä * merkatuille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä “lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi:

Kevätkausi 13.1.- 28.6.