Meditatiivinen jooga

Maanantai 19:40 - 20:40

12 paikkaa jäljellä.

Tämä tunti on rauhallinen ja yksinkertainen joogaharjoitus, jossa keskitymme hengitykseen sekä kehon ja mielen rentoutumiseen, jolloin asanoiden vaikutukset ulottuvat syvälle kehoon.  Teemme tunnilla erilaisia hengitys- ja mielikuvaharjoituksia, joiden avulla on mahdollisuus vahvistaa yhteyttä itseen ja päästää irti mielen kontrollista. Päälle mukavan rennot ja lämpimät vaatteet. Tunnille ei vaadita aikaisempaa kokemusta joogasta ja kaikki välineet mitä tarvitset löytyy paikanpäältä.

Hinta: Kertamaksu 15€ tai 70€/5krt

Maksetaan paikanpäällä ensimmäisen tunnin alussa.

 

Ohjaaja: Marika Koppelo  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. (Kesäkaudella ei ole rajatonta korttia) Kesäkaudella maksu paikanpäällä (ei verkkokaupassa)
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Tyky+/ePassi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ”lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi:

Kesäkausi 13.5.-13.6.