Latinmix

Keskiviikko 17:15 - 18:15

15 paikkaa jäljellä.

Tämä lattaritunti on suunnattu lattareista kiinnostuneille ja tanssijoille, jotka haluavat kokeilla latinalaisia tansseja ehkä ensimmäistä kertaa tai kerrata lattareiden perusteita. Mutta haastetta löytyy myös kokeneemmille lattareiden harrastajille. Kauden aikana tutustutaan useampaan lattarityyliin; mm. samba, jive, reggaeton, paso dople, salsa, bachata, cuban rumba. Tunnit sisältävät lämmittelyosuuden, tanssisarjoja sekä tanssitekniikka harjoituksia ja tunneilla edetään sopivan rauhalliseen tahtiin. Tunti sopii sinulle, joka nautit latinalaisista rytmeistä ja haluat tanssia omaksi iloksesi!

Hinta: Kertamaksu 15€ tai 70€/5krt

Maksetaan paikanpäällä ensimmäisen tunnin alussa.

 

Ohjaaja: Lotta Leinonen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. (Kesäkaudella ei ole rajatonta korttia) Kesäkaudella maksu paikanpäällä (ei verkkokaupassa)
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Tyky+/ePassi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ”lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi:

Kesäkausi 13.5.-13.6.