Caribbean mix

Torstai 18:00 - 19:00

11 paikkaa jäljellä.

Tämä lattaritunti on suunnattu Karibialaisista lattareista kiinnostuneille tanssijoille. Tunti käy aloitteleville tanssijoille, mutta haastetta löytyy myös kokeneemmille lattareiden harrastajille. Tunnilla pääset tanssimaan Karibian alueen tansseja, kuten salsaa, reggaetonia ja bachataa. Tunnit koostuvat lämmittelyosuudesta, lyhyistä tanssitekniikka harjoituksista sekä tanssisarjoista.

Hinta: Kertamaksu 15€ tai 70€/5krt

Maksetaan paikanpäällä ensimmäisen tunnin alussa.

 

Ohjaaja: Lotta Leinonen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. (Kesäkaudella ei ole rajatonta korttia) Kesäkaudella maksu paikanpäällä (ei verkkokaupassa)
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Tyky+/ePassi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ”lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi:

Kesäkausi 13.5.-13.6.