Kehonhuolto stretching

Torstai 20:00 - 20:45

12 paikkaa jäljellä.

Tällä tunnilla huolletaan kehoa venyttävien liikkeiden ja rentoutumisen avulla. Tunnin tempo on rauhallinen ja liikkeet tehdään hitaasti niin, että keho ja mieli pysyvät mukana ja saavat levätä ylimääräisistä ärsykkeistä sekä päästää irti kireyksistä. Tunti päättyy loppurentoutukseen ja sitä varten voit ottaa mukaan villasukat ja pitkähihaisen puseron.

Hinta: Kertamaksu 15€ tai 70€/5krt

tai ShowWhat tunnin yhteydessä yhteishinta 20€ (ShowWhat+kehonhuolto)

Maksetaan paikanpäällä ensimmäisen tunnin alussa.

 

Ohjaaja: Lotta Leinonen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. (Kesäkaudella ei ole rajatonta korttia) Kesäkaudella maksu paikanpäällä (ei verkkokaupassa)
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Tyky+/ePassi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ”lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi:

Kesäkausi 13.5.-13.6.