Afterwork! – vaihtuva tanssitunti

Perjantai 17:30 - 18:30

18 paikkaa jäljellä.

HOX! Poikkeava ajankohta. Tunti on vain joka toinen perjantai.

T√§m√§n tanssitunnin my√∂t√§ on ihana aloittaa viikonloppu!ūüė䬆 Tunti on ns. ”mysteeritunti” eli jokaisella tanssitunnilla tanssitaan opettajan valitsemaa tanssilajia, jota ei v√§ltt√§m√§tt√§ ilmoiteta etuk√§teen. Luvassa on jokaiselle kerralle ¬†jotain vauhdikasta ja spesiaalia. T√§ll√§ tunnilla t√§rkeint√§ on antaa rytmien vied√§ menness√§√§n ja nauttia! Aikaisempaa tanssitaustaa ei vaadita, vaan tunnit sopivat kaikille. My√∂s ohjaaja voi vaihtua n√§ill√§ tunneilla.

 

23.8. 

6.9. 

20.9. 

4.10. Afropower (Merja)

18.10.

1.11.

15.11.

29.11. Afropower (Merja)

 

Hinta: kertamaksu 18‚ā¨ / 5 kerran kortti 85‚ā¨ ¬†(Maksu paikanp√§√§ll√§ tunnin alussa)

Tälle tunnille voit tulla myös korvaamaan, jos et ole päässyt kaikille viikkotunneille.

 

Ohjaajat: Lotta Leinonen   Carmen Kekki   Merja Turunen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. Ilmoittautumisen jälkeen palaa takaisin tähän samalle kurssisivulle ja klikkaa verkkokaupan linkkiä maksaaksesi kurssin.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamon verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mik√§li k√§yt√§t maksuv√§lineen√§ liikuntaetua (Smartum /Edenred /ePassi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydess√§ ”lis√§tietoja”-kohdassa ja voit maksaa kurssin ensimm√§isell√§ kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / Marika p. 044 9834361 / Lotta p. 050 3463287 Jaa tämä kurssi:

Syyskausi 12.8.-8.12.