Tanssitenavat 3-4 vuotiaat

Tiistai 16:45 - 17:15

12 paikkaa jäljellä.

12.8.-8.12. Vko 43 syysloma

Tällä tunnilla lapsi pääsee ensimmäistä kertaa ilman vanhempaa harjoittelemaan liikkeen kautta ryhmätyöskentelyä ja vuorovaikutustaitoja. Tunnilla opetellaan perusmotorisia taitoja ja tutustutaan eri kehonosiin. Lisäksi harjoitellaan lorujen, leikkien ja musiikin avulla ensimmäisiä tanssiaskeleita, temppuja sekä musiikin ja rytmin tulkintaa. 

Tunnilla voi tanssia avojaloin tai tossut jalassa.

 

Hinta: 176€/ 16 x 30min

Kurssin voi maksaa etukäteen Tanssittamon verkkokaupassa tai ensimmäisen tunnin alussa.

 

Ohjaaja: Lotta Leinonen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. Ilmoittautumisen jälkeen palaa takaisin tähän samalle kurssisivulle ja klikkaa verkkokaupan linkkiä maksaaksesi kurssin.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamon verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum /Edenred /ePassi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ”lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / Marika p. 044 9834361 / Lotta p. 050 3463287 Jaa tämä kurssi:

Syyskausi 12.8.-8.12.