Tanssiladyt

Torstai 18:00 - 19:00

3 paikkaa jäljellä.

16.8.-5.12. Syyslomalla (vko 43) ei tunteja

Tanssiladyt on ollut olemassa Tanssittamolla jo usean vuoden ajan. Ryhmä on aikuisten naisten tanssiryhmä, joka on suunnattu 45+ vuotiaille, tanssia jo jonkin verran harrastaneille naisille. Tunnit koostuvat lämmittelyistä, tekniikkaharjoitteista sekä kauden aikana rakennettavan koreografian opettelusta. Vuosien varrella tällä tunnilla on tanssittu tangoa, Abbaa, cabareeta, itämaista tanssia flamencon maustein sekä naisellista huivitanssia ja tulista paso doblea. Tämä on hyväntuulen ryhmä, jossa jokainen tanssii taidoillaan ja nautimme viikoittaisista harjoituksista sekä yhdessä tekemisestä. Kauden päätteeksi on mahdollisuus esiintymiseen, mutta mukana saa olla, vaikka lava ei kutsuisikaan.

Hinta: 189€ / 15 tuntia

Jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla syyskauden aikana.

 

Ohjaaja: Carmen Kekki  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. (Kesäkaudella ei ole rajatonta korttia)
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen syyskauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ”lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi: