16.8.-5.12. Syyslomalla (vko 43) ei tunteja

Tämän tanssitunnin myötä on ihana aloittaa viikonloppu ja ravistella itsestä pois viikon ”toimistopölyt”! Tunti on ns. ”mysteeritunti” eli jokaisella tanssitunnilla tanssitaan opettajan valitsemaa tanssilajia, jota ei välttämättä ilmoiteta etukäteen. Luvassa on jokaiselle kerralle  jotain vauhdikasta ja spesiaalia. Tällä tunnilla tärkeintä on antaa rytmien viedä mennessään ja nauttia! Aikaisempaa tanssitaustaa ei vaadita, vaan tunnit sopivat kaikille. Myös ohjaaja voi vaihtua näillä tunneilla.

3.9. Voguing (Carmen)

17.9. Musikaalitanssia Chicago musikaaliin (Carmen)

1.10. Cubanmix – kuubalaisia lattareita, reggaetonia ja salsaa. (Lotta)

15.10. Afropower (Merja)

12.11. (Carmen)

26.11. Afropower (Merja)

Hinta: kertamaksu 16€ / 5 kerran kortti 73€

Tälle tunnille voit tulla myös korvaamaan, jos et ole päässyt kaikille viikkotunneille.

 

Ohjaajat: Carmen Kekki   Lotta Leinonen   Merja Turunen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. (Kesäkaudella ei ole rajatonta korttia)
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen syyskauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ”lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi: