Fascia-pilates / Jooga 10.9.-26.11.

Perjantai 17:00 - 18:00

8 paikkaa jäljellä.

HOX! poikkeava ajankohta 10.9.-26.11. (ei tunteja pe 22.10./ 29.10.)

Fascia-pilates joka toinen pe 10.9./ 24.9./ 8.10./ 5.11./ 19.11. (ohjaaja Kata)

Tällä tunnilla käytetään apuna pilatesrullaa ja fasciapalloa. Tällä tunnilla pääset venyttelyä paremmin käsiksi lihaskalvoihin ja syvään lihaksistoon erityisesti lantion alueella, selässä ja hartiaseudulla. Tunti aloitetaan kehonhallintaa ja keskivartalon syvää tukea vahvistavalla pilatesrullaharjoittelulla. Tämän jälkeen keskitytään erityisesti huoltamaan kehoa ja päästämään irti kireyksistä ja jumeista rullan ja fasciapallon avulla. Kaikki tarvittavat välineet löytyvät Tanssittamolta. Tule tunnille helpottamaan kehon kireyksiä. Mukaan voit tulla aloittelijana ja kokeneena pilateskävijänä.

Jooga joka toinen pe 17.9./ 1.10./ 15.10./ 12.11./ 26.11. (ohjaaja Marika)

Tämä tunti on yhdistelmä voimaa, notkeutta ja tasapainoa sekä keskivartalon hallintaa, selän hyvinvointia ja mielen tyyneyttä. Hyvin lempeällä otteella vahvistetaan lihaksia ja samalla hellitään nikamia ja niveliä. Hengitys saa virrata vapaana. Ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Tunnilla ollaan sukat jalassa tai avojaloin ja rauhallisen temmon vuoksi on suositeltavaa varata mukaan myös lämmintä vaatetta, kuten villasukat tai pitkähihainen pusero.

 

Hinta: 10 kerran kortti 137€ / 5 kerran kortti 73€ / kertamaksu 16€

Tällä tunnilla voit käydä myös korvaamassa, jos et ole päässyt joka viikko vakiotunnillesi.

 

Ohjaajat: Katariina Porthan   Marika Koppelo  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. (Kesäkaudella ei ole rajatonta korttia)
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen syyskauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä “lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi: