Street dance 12-15 vuotiaat kesäkurssi

Maanantai 19:00 - 20:00

4 paikkaa jäljellä.

24.5.-24.6.

Tällä nuorten pienryhmä tunnilla harjoitellaan hiphopin ja muidenkin katutanssilajien perusliikkeitä sekä helppoja akrobaattisia temppuja ja myös erityylisiä koreografioita. Tunneilla harjoitetaan hieman lihaskuntoa ja tutustutaan myös katutansseille ominaiseen freestyleen. Näillä tunneilla nuorilla on hauskaa, hikistä ja rento meininki!

 

Hinta: 69€ / 5 tuntia

 

Ohjaaja: Carmen Kekki  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. (Kesäkaudella ei ole rajatonta korttia)
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen syyskauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä “lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla. (Kesäkaudella maksu ensimmäisen tunnin alussa)

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi:

Kesäkausi 24.5.-24.6.