Showtanssi 9-12-vuotiaat

Maanantai 17:20 - 18:20

6 paikkaa jäljellä.

8.1.-28.4. Vk 10 Hiihtoloma

Showtanssi on monipuolinen tanssilaji, jossa esiintyminen ja ilmaisu ovat isossa osassa. Tekniikka pohjautuu pääasiassa jazztanssin, nykytanssin sekä baletin tekniikoihin, ottaen vaikutteita myös muista eri tanssityyleistä. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, erilaisista keskilattialla sekä salin poikki tehtävistä tekniikkaharjoitteista sekä vauhdikkaista tanssisarjoista. Tämä lasten showtanssitunti sopii niin aloittelijalle kuin jo hieman tanssia harrastaneellekin. Tärkeintä on ilmaisu ja tanssista nauttiminen!

Kauden viimeiselle tunnille harjoittelemme esityksen, jossa jokaisella halukkaalla on mahdollisuus saada arvokasta esiintymiskokemusta.

 

Hinta: 230€/ 15 tuntia

Kurssin voi maksaa etukäteen Tanssittamon verkkokaupassa tai ensimmäisen tunnin alussa.

HOX! 2. Pääsiäispäivänä 1.4.2024 on tunnit normaalisti.

 

Ohjaaja: Vilma Luoma (tanssiopettaja opiskelija)  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. (Kesäkaudella ei ole rajatonta korttia) Kesäkaudella maksu paikanpäällä (ei verkkokaupassa)
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Tyky+/ePassi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ”lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi:

Kevätkausi 8.1.-28.4.