Caribbean mix

Torstai 19:00 - 20:00

1 paikka jäljellä.

8.1.-28.4. Vk 10 Hiihtoloma

Tämä lattaritunti on suunnattu Karibialaisista lattareista kiinnostuneille tanssijoille. Tunti käy aloitteleville tanssijoille, mutta haastetta löytyy myös kokeneemmille lattareiden harrastajille. Tunnilla pääset tanssimaan Karibian alueen tansseja, kuten salsaa, reggaetonia ja bachataa. Tunnit koostuvat lämmittelyosuudesta, lyhyistä tanssitekniikka harjoituksista sekä tanssisarjoista.

 

Hinta: 230€/ 15 tuntia

Jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla kauden aikana.

 

Ohjaaja: Lotta Leinonen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. (Kesäkaudella ei ole rajatonta korttia) Kesäkaudella maksu paikanpäällä (ei verkkokaupassa)
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Tyky+/ePassi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ”lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi:

Kevätkausi 8.1.-28.4.