TANSSINAISET- tanssiteatteria aikuisille naisille

Torstai 19:30 - 20:30

4 paikkaa jäljellä.

14.1. – 5.5. (Hiihtoloma vko 10 ei tansseja)

TanssiNaiset on syksyllä 2015 perustettu tanssiryhmä aikuisille naisille. Tuntimme koostuvat lämmittelyistä, tanssitekniikasta sekä esitettävien tanssikokonaisuuksien harjoittelusta, huumorista, naurusta ja höpöttämisestä. Kevään koreoissa yhdistellään eri latino- ja street tyylejä naisellisella otteella ja tanssiteatterin maustein höystettynä. Tunnit ovat vahvasti liikkeellisiä ja uusilla TanssiNaisilla olisikin hyvä olla useamman vuoden tanssitaustaa. Osaamisen rimaa ei kuitenkaan tarvitse nostaa liian ylös, vaan jokainen tanssii tässä ryhmässä omana itsenään ja omista lähtökohdistaan. Riittää, että sinulla on palava halu ilmaista itseäsi tanssin keinoin ja tykkäät ryhmässä toimimisesta sekä esiintymisestä.
Tällä hetkellä ryhmässämme tanssii 30-40 vuotiaita naisia, jotka ovat harrastaneet eri tanssilajeja  ja nauttivat uuden oppimisesta, itsensä haastamisesta sekä iloisesta yhdessä tekemisestä rennossa ilmapiirissä. Harrastus tuo meille tauon ja oman ajan arjen keskelle sekä mahdollisuuden sukeltaa uusiin maailmoihin tanssin avulla.
Ryhmäämme mahtuu muutama uusi tanssija, joten jos sinun sisälläsi asustaa TanssiNainen, olet lämpimästi tervetullut mukaan hulvattomaan joukkoomme!

Hinta: 162€ / 15 tuntia

Jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla kevätkauden aikana.

Ohjaaja: Yksityinen: Henna Ikkala  

Jaa tämä kurssi: