Lempeä hathajooga

Sunnuntai 18:00 - 19:00

7 paikkaa jäljellä.

18.1.-10.5. Hiihtolomalla (vk 10) ei tunteja

Tämä tunti on yhdistelmä voimaa, notkeutta ja tasapainoa sekä keskivartalon hallintaa, selän hyvinvointia ja mielen tyyneyttä. Hyvin lempeällä otteella vahvistetaan lihaksia ja samalla hellitään nikamia ja niveliä. Hengitys saa virrata vapaana. Ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Tunnilla ollaan sukat jalassa tai avojaloin ja rauhallisen temmon vuoksi on suositeltavaa varata mukaan myös lämmintä vaatetta, kuten villasukat tai pitkähihainen pusero.

Tunnilla on kaksi ohjaajaa, Marika ja Jenni. Joogan perään on kaksi kertaa kauden aikana halukkaille tarjolla erillistä 14 euron maksua vastaan 45min mittainen sointukylpy.

 

Su 25.4. / 9.5. jooga klo 18-19 ja sointukylpy klo 19-19.45. (Jenni)

 

Hinta: 182€/ 15 tuntia joogaa, Sointukylpy 14€/45min./ kertamaksu jooga+sointukylpy 28€

Sointukylpyyn ilmoittaudutaan erikseen marika@tanssittamo.fi tai viestillä 044 9834361

 

Koska Pääsiäispäivänä 4.4. ei ole tätä joogatuntia, voit käyttää yhden tunnin millä tahansa tähdellä* merkityllä tunnilla. Muutenkin jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla kevätkauden aikana.

 

Ohjaajat: Marika Koppelo   Jenni Holländer  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen syyskauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä “lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi:

Kevätkausi 18.1.-10.5.