Lattarit!-jatkotaso

Keskiviikko 18:45 - 19:45

1 paikka jäljellä.

10.1.-16.5. Hiihtolomalla (vko 10) ei tunteja

Tämä lattaritunti on suunnattu jo jonkin verran lattareita tanssineille ja niille, jotka ovat ainakin jo yhden kauden ajan tanssineet Lotan kanssa lattareita. Tunti jatkaa hyväksi havaitulla kaavalla: kauden aikana tutustutaan useampaan lattarityyliin; mm. samba, jive, reggaeton, paso dople, salsa, bachata, cuban rumba. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikkaharjoitteista sekä koreografian tekemisestä. Luvassa hyvää musiikkia, ihania rytmejä sekä tanssin iloa ja riemua!

Ryhmä on esiintyvä ryhmä ja kauden aikana harjoitellaan esitettävä kokonaisuus, mutta mukana voi olla täysipainoisesti, vaikka ei lavalle astuisikaan.

Hinta: 230€/ 17 tuntia (+3 bonustuntia jos maksat 1. erässä)

Kurssin voi maksaa yhdessä tai kahdessa erässä (vk 2 ja vk 11). Kaikki jotka maksavat yhdessä erässä joko ennakkoon verkkokaupassa tai viimeistään tunnin alussa viikolla 2, saavat 3 bonustuntia kevätkaudelle eli yhteensä 20h tanssia 17 tunnin hinnalla.

Jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla syyskauden aikana.

 

Ohjaaja: Lotta Leinonen  

Jaa tämä kurssi:

Kevätkausi 10.1.-16.5.