Lasten jooga 7-9-vuotiaat

Tiistai 16:45 - 17:30

10 paikkaa jäljellä.

22.8.-11.12. Syysloma vk 43

UUTTA!

Tämä lapsille suunnattu joogatunti on harvinaista herkkua, tällaista ei tietääksemme muualta Oulusta löydy!❤️ Tunnilla tehdään lapsille suunnattuja joogaliikkeitä ja tunnilla havainnoidaan omaa kehoa hyväksyvässä ilmapiirissä. Liikkeet vaihtelevat rauhallisista hieman sykettä nostaviin aktiivisiin liikkeisiin. Lisäksi tunnilla tehdään erilaisia hengityksen havainnointiharjoituksia sekä tunteisiin ja itsesäätelyyn liittyviä harjoituksia. Lasten jooga rauhoittaa ja lisää lapsen keskittymiskykyä. Hyväksyvässä ilmapiirissä on myös turvallista harjoitella sosiaalisia taitoja ja ryhmässä toimimista. Jokainen joogaa omalla tavallaan, ilman vertailua ja suorittamista.

 

Hinta: 180€ / 15 x 45min

Kurssin voi maksaa etukäteen Tanssittamon verkkokaupassa tai ensimmäisen tunnin alussa.

 

Ohjaaja: Tanja Kanniainen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. (Kesäkaudella ei ole rajatonta korttia)
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kevätkauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ”lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi:

Syyskausi 22.8.-11.12.