Kehonhuolto & venyttely

Tiistai 18:30 - 19:30

13 paikkaa jäljellä.

19.8.-8.12. Syyslomalla (vk 43) ei ole tunteja

Tällä tunnilla huolletaan kehoa dynaamisten venyttävien alkeistason joogaliikkeiden, venytysten ja rentoutumisen avulla. Tunnin tempo on rauhallinen ja liikkeet tehdään hitaasti niin, että keho ja mieli pysyvät mukana ja saavat levätä ylimääräisistä ärsykkeistä. Tunnin alkupuolella keskitytään tekemään aloittelijoille sopivia joogaliikkeitä, loppupuoliskolla venytellään ja tunti päättyy loppurentoutukseen. Jos olet joskus miettinyt joogan harrastamista, mutta et ole rohjennut aloittaa, tämä on oikea tunti kokeilla lajia. Loppurentoutusta varten voit ottaa mukaan villasukat ja pitkähihaisen puseron.

Hinta: 172€ / 15h

Jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla syyskauden aikana.

Ohjaaja: Marika Annunen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen syyskauden tähdellä * merkatuille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua, mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä “lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi: