19.8.-8.12. Syyslomalla (vk 43) ei ole tunteja

Kuva: Tapani Rautio
Oletko kiinnostunut burleskista, mutta et ole vielä ottanut ensimmäisiä askelia burleskiharrastusta kohden? Nämä burleskipajat ovat juuri sinulle!

Burleski on kehopositiivinen taiteenlaji, joka yhdistelee usein teatteria, tanssia ja luovaa leikkisää stripteasea. Burleski sopii jokaiselle kokoon, ikään tai sukupuoleen katsomatta! Harrastuksena se on erinomainen tapa ilmaista omaa sensuelliuttaan ja sisäistä maailmaa sekä tutustua omaan kehoon turvallisella tavalla.

Lala L’Moren “Burleskin liikekieli” -työpajassa pääset tutustumaan burleskiin helpon koreografian, sekä burleskin peruselementtejen kautta helposti ja hauskasti. Tutustumme burleskille tyypilliseen keimailevaan kävelyyn (strut), näyttävään poseeraamiseen ja bump’n’grind -tanssityylin alkeisiin. Pajassa opit yhdistelemään burleskin erilaisia tapoja liikkua ja löydät omat suosikkitapasi tepastella oman elämäsi estraadilla. Päälle voit pukea vaatteet, joissa juuri sinulla on hyvä olla! Korkokenkiä et tarvitse, mutta nekin saa halutessaan vetäistä jalkaan 😉 Tunnilla ei riisuta vaatteita, vaikka luova striptease burleskin perinteeseen kuuluukin.

Paja on osa Tanssittamon kahden burleskityöpajan kokonaisuutta ja molemmissa työpajoissa on erilainen sisältö.
Toinen työpaja “Burleskin peruselementit – puuhka, hanskat ja tease!” on sunnuntaina 1.12. klo 15.30-17
Hanskat, puuhka ja huulipunaa – ihanan naisellista! Oululainen burleskin moniosaaja Lala L’More saapuu Tanssittamolle opettamaan, mitä kaikkea näillä burleskin peruselementeillä voi saada aikaan.
Tässä työpajassa pääsemme harjoittelemaan burleskin perinteisimpien proppien ja asusteiden käyttöä osana koreografiaa ja leikkisää teasea, eli kiusoittelua. Opimme erilaisia tapoja hyödyntää asusteita korostamaan oman kehon parhaita puolia. Tunnilla burleskin perinteiseen liikekieleen yhdistetään lajille tyypillistä luovaa stripteasea, jota harjoittelemme turvallisesti hanskojen ja puuhkan avulla. Mukaan työpajaan tarvitset omat hanskat, puuhkan tai suurehkon huivin ja roppakaupalla huumoria! Tanssia voi joko korkokengillä tai ilman.
Työpajojen ohjaaja Lala L’More on oululainen burleskiartisti, joka on toiminut Kinky Carnival Burlesquen riveissä reilun neljän vuoden ajan. Oulun lukuisat burleskituotannot, kuten Kaamos Kabaree ja Kinkkuklubit ovat hänen käsialaansa, ja onpa oppia haettu myös Suomen kokeneimpien burleskitaiteilijoiden työpajoista. Koulutukseltaan Lala on kasvatustieteen maisteri ja hänellä on useamman vuoden ohjaustausta. Lisäksi hän on tanssinut lapsesta saakka monipuolisesti eri tanssilajeja lattareista itämaiseen tanssiin ja show-lajeihin.
Voit siis ilmoittautua vaikka molempiin työpajoihin! Ilmoittaudu ensimmäiseen työpajaan viimeistään sunnuntaina 10.11. ja toiseen viimeistään 24.11. joko sähköpostilla marika@tanssittamo.fi tai viestillä numeroon 044 9834361.
Hinta: 38€ /1,5h työpaja
Liikuntaedut (Smartum, Edenred, Eazybreak, Tyky+ setelit, e-Passi) käyvät maksuvälineenä.


Jaa tämä kurssi: