Päiväys ja aika
sunnuntai 24. helmikuu '19
13:00 - 15:00

Tapahtumapaikka
Tanssittamo


Työpajan sisältö:
Aluksi virittäydytään aihepiiriin positiivisten mielikuvaharjoitteiden avulla ja lämmitellään kehoa helpoilla hengitys ja rullaussarjoilla. Pyritään tulemaan kokonaiseksi ja läsnäolemaan hetkessä. Tämän jälkeen opetellaan “seisomaan omilla jaloilla” painonsiirtojen, kävelyharjoitusten ja kehoharjoitusten avulla. Keskivartalon aktivointia ja kehon “skannausta”: missä minun kehoni ääriviivat ovat. Tähän liittyen lyhyt, pehmeän liikkeen tanssisarja, jossa yhdistyy edellä mainittuja asioita.
Seuraavaksi lyhyt, mutta myös tanssitaidottomalle mahdollinen flirtti ja hupsuilu-osio eli kabaree-henkinen tanssahtelu. Tähän osioon virittäydytään ohjatulla improvisaatiolla ja lähdetään herättelemään sisältä sitä hupsua ja flirttailevaa naista, joka välillä meinaa unohtua toppavaatteiden ja pyykkivuorten alle. Liikekielenä vahvempaa ja suurempi eleistä liikettä kuin edellisessä osiossa: tässä minun jalat, tässä minun rinnat. Haetaan uskallusta olla näkyvä! Pois häpeästä ja piilosta! Lopussa rentoutus ja positiivinen mielikuvaharjoitus.
Workshopin pohjana ajatukset:
  1. Jokainen on naisellinen omalla tavallaan ja jokainen ilmaisee omaa naiseuttaan yksilöllisesti.
  2. Tällä kurssilla ei voi tehdä mitään väärin. Kaikki ajatukset ja tuntemukset on sallittuja. Ei tarvitse olla enempää kuin on.
  3. Hyvä olo itsestä lähtee aina sisältä. Ei se miltä asiat näyttää, vaan miltä ne tuntuu!
  4. Tällä kurssilla ei tarvitse olla tanssin harrastuspohjaa.
  5. Opetus tapahtuu kevyellä mielellä, huumorinkukka rinnassa, tarkoituksena istuttaa rohkaisun, hyväksynnän ja armollisuuden siemeniä!

Ohjaaja: Henna Ikkala

Hinta: 32€

Ilmoittaudu sähköpostilla viimeistään perjantaina 22.2. (max. 15 henkilöä, minimi 4 henk.,jotta toteutuu). Maksu Tanssittamolla workshopin alussa, voit käyttää halutessasi maksuun liikuntaetua.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos joudut perumaan 21.2. jälkeen, sitoudut maksamaan puolet (16€) kurssin hinnasta.

Lisätiedot / ilmoittautuminen: marika@tanssittamo.fi tai 044 9834361

 

Jaa tämä kirjoitus: