Lattarit! alkeisjatko

Torstai 17:45 - 18:45

6 paikkaa jäljellä.

14.8.-10.12. Vko 43 syysloma

Tämä lattaritunti on suunnattu lattareista kiinnostuneille ja tanssijoille, jotka haluavat kokeilla latinalaisia tansseja tai kerrata lattareiden perusteita. Haastetta löytyy kuitenkin myös kokeneemmille lattareiden harrastajille. Kauden aikana käydään läpi useampia lattarityylejä; mm. samba, jive, reggaeton, paso dople, salsa, bachata, cuban rumba. Tunnit sisältävät lämmittelyosuuden, tanssisarjoja, tanssitekniikka harjoituksia sekä pienen koreografian. Tunti sopii sinulle, joka nautit latinalaisista rytmeistä ja haluat tanssia omaksi iloksesi.

 

Hinta: 242€/ 16 tuntia

Jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla kauden aikana.

 

Ohjaaja: Lotta Leinonen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. (Kesäkaudella ei ole rajatonta korttia)
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/ePassi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ”lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi:

Syyskausi 14.8.-10.12.