Päiväys ja aika
lauantai 8. joulukuu '18
15:00 - 23:00

Tapahtumapaikka
Kokardi klubi Hiukkavaara


Tanssittamon Joulunäytös sekä Pikkujoulut ovat tänä vuonna erityiset, koska näytösten jälkeen saamme viettää yhdessä pikkujouluja tanssien bilebändi Breakin tahtiin!
Tämä joulunäytös on myös erään aikakauden päätös Hennan siirtyessä yrittäjän paikalta opettajan rooliin ja Marikan ottaessa Tanssittamon ohjat käsiin ensi vuoden alusta.

Joulunäytöset tanssitaan kahden näytöksen voimin klo 15 ja klo 17 Hiukkavaaran kasarmialueella sijaitsevassa Kokardi Klubissa, joka on kasarmin vanhaan elokuvateatteriin rakennuttu tunnelmallinen estradi. (Hiukanpiha 11)
Lavalla nähdään Tanssittamon lapsi- ja aikuisryhmien esityksiä sekä flamencoryhmä Palo Nuoevo ja itämaisen tanssin ryhmä Niilin Neidot,

Liput ennakkoon nettikaupasta:
https://holvi.com/shop/tanssittamo/section/paasyliput/
Liput 10 euroa/ henkilö
Aikaisemmat näytöksemme ovat olleet loppuunmyytyjä, joten suosittelemme ostamaan liput ennakkoon hyvissä ajoin.

Näytösten pääsylipulla pääset myös kuuntelemaan Break-bändiä Pikkujouluihin. Voit lunastaa myös pelkän pikkujoululipun ennakkoon osoitteesta: https://holvi.com/shop/tanssittamo/product/b472b09da8df00c8b98089df3db2025c/
Pikkujouluihin lippuja (10e)saa ostaa myös ovelta käteisellä tai kortilla.
Pikkujoulut aloitamme heti klo 17 näytöksen jälkeen ja juhlijoita kehoitetaan saapumaan paikalle klo 19. Break bändi aloittaa n.klo 20.00.

Jaa tämä kirjoitus: