Vanhempi-vauva Lattarit 1.11.-29.11./ 5krt.

Tiistai 10:30 - 11:15

3 paikkaa jäljellä.

22.8.-11.12. Syysloma vk 43

Syksyn 2022 jo toinen Vanhempi-vauva Lattarit- kurssi marraskuussa. Vanhempi pääsee nauttimaan lattareista (salsa, merenque, cha cha, bachata jne.)  aamupäivän tunnille vauvan kanssa, joten hoito-ongelmat on ratkaistu samassa paketissa. Tällä helpolla ja rennolla lattaritunnilla tärkeintä on hauskanpito yhdessä vauvan kanssa. Vauvan olisi hyvä olla noin 4-9 kuukauden ikäinen. Vauva voi olla tunnin aikana sylissä mukana rytmissä tai vaihtoehtoisesti pötkötellä lattialla viltin päällä. Vauvalle onkin hyvä ottaa jokin peitto/viltti pötköttelyä varten mukaan, mutta mitään kantovälinettä ei välttämättä tarvitse.

 

Hinta: 76€ / 5 x 45min (Liikuntaedut käyvät maksuvälineenä myös tähän kurssiin)

Tämä kurssi maksetaan paikanpäällä ensimmäisen tunnin alussa (ei verkkokaupassa ennakkoon).

 

Ohjaaja: Carmen Kekki  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. (Kesäkaudella ei ole rajatonta korttia)
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kevätkauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ”lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi:

Syyskausi 22.8.-11.12.