Vanhempi-tenava (1-2v) jamit

Keskiviikko 16:30 - 17:00

10 paikkaa jäljellä.

12.8.-8.12. Vko 43 syysloma

Tällä tunnilla lapsi (n. 1-2 vuotias) pääsee tutustumaan turvallisesti oman vanhemman kanssa tanssiin ja liikkumiseen. Tunnilla harjoitellaan toimimaan ryhmässä muiden samanikäisten lasten kanssa. Lisäksi harjoitetaan motoriikkaa ja perus liikuntataitoja sekä musiikin ja rytmin hahmottamista. Lapsi pääsee kokeilemaan uusia asioita vanhemman kanssa ja tunnilta saa vietyä myös kotiin mukavia harjoitteita ja leikkejä arjen iloksi. 

 

Hinta: 176€/ 16 x 30min / vanhempi & tenava

Kurssin voi maksaa etukäteen Tanssittamon verkkokaupassa tai ensimmäisen tunnin alussa.

 

Ohjaaja: Lotta Leinonen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. Ilmoittautumisen jälkeen palaa takaisin tähän samalle kurssisivulle ja klikkaa verkkokaupan linkkiä maksaaksesi kurssin.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamon verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum /Edenred /ePassi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ”lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / Marika p. 044 9834361 / Lotta p. 050 3463287 Jaa tämä kurssi:

Syyskausi 12.8.-8.12.