TANSSINAISET- tanssiteatteria aikuisille naisille

Torstai 19:45 - 21:00

Kurssi täynnä! 0 paikkaa jäljellä.

TANSSINAISET- tanssiteatteriryhmä aikuisille naisille

TO klo 19.45-21.00

23.8. – 29.11. Syysloma vko 43 ei tansseja

TanssiNaiset on 2015 perustettu aikuisten naisten tanssiryhmä, jossa on mukana 12 naista. (+30v.) Tanssimme harrastepohjalta suurella tunteella, itsemme likoon pistäen ja uutta oppien. Viime vuonna valmistimme kaksi isompaa tanssiteosta, joissa käsittelimme tanssiteatterin keinoin vahvaa naisenergiaa sekä rakastamisen vaikeutta. Tämän syksyn teema odottaa vielä syntymistään, mutta mummolan varastosta löytyneet kukalliset yöpaidat ovat kuiskailleet tarinoita, jotka saattavat herätä eloon.

Mikäli sinulla on halu tanssia ryhmässä, jossa välillä lentää hurtti huumori ja välillä tirautetaan pari kyyneltä tunteikkaan biisin tahdissa ja jossa tanssitaan hiki päässä kerran viikossa ja siinä samalla työstetään jotain hienoa yhdessä, niin ovemme on auki parille uudelle TanssiNaiselle!

Ohjaaja: Henna Ikkala

Hinta: 150€ / 15 tanssilippua

Saat tanssiliput käyttöösi ensimmäisellä kerralla. Liput käyvät kaikilla *:llä merkityillä tunneilla koko syyskauden ajan.

Maksa kurssi ennakkoon nettikaupassa.

Mikäli maksat liikuntaedulla, kerro se ilmoittautumisen yhteydessä ja voit maksaa kurssin paikan päällä ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot henna.ikkala@gmail.com / 0400 548 999Jaa tämä kurssi: