TANSSILADYT Koreo

Torstai 17:15 - 18:15

4 paikkaa jäljellä.

14.1.-5.5. (Hiihtoloma vko 10 ei tansseja)

TanssiLadyt on syksyllä 2015 perustettu aikuisten naisten tanssiryhmä, joka on suunnattu +40 vuotiaille, tanssia harrastaneille naisille. Tunnit koostuvat lämmittelyistä, tekniikkaharjoitteista sekä kauden aikana rakennettavan koreon opettelusta. Vuosien varrella olemme tanssineet tangoa, Abbaa, cabareeta sekä itämaista tanssia flamencon maustein. Tänä keväänä teemme kauniin, naisellisen huivitanssin sekä tulisen paso doblen, jota höystämme pienin teatterin elementein. Tämä on hyväntuulen ryhmä, jossa jokainen tanssii taidoillaan ja nautimme viikoittaisista harjoituksista sekä yhdessä tekemisestä. Kauden päätteeksi on mahdollisuus esiintymiseen, mutta mukana saa olla vaikka lava ei kutsuisikaan.

Hinta: 162€ / 15 tuntia

Jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla kevätkauden aikana.

Ohjaaja: Henna Ikkala  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille tai kursseille.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi sopivan kurssipaketin yhdestä kurssista viikossa rajattomaan. Tenavajooga, Äiti & vauva jooga ja K60-rentoutus ovat kaupassa omina tuotteinaan.

Voit maksaa kurssin myös ensimmäisellä käyntikerralla. Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua, mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ja voit maksaa kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi: