Slow flow aamujooga

Keskiviikko 06:40 - 07:40

16 paikkaa jäljellä.

24.8.-13.12. Syyslomalla (vk 43) ei tunteja

Tule herättelemään itsesi päivään lempeästi aamujoogan avulla. Tällä tunnilla tehdään hallittua ja hidasta joogaharjoitusta keskivartalon tuen avulla, oman kehon rajoja kunnioittaen. Harjoituksessa ei hakeuduta äärirajoille maksimisyvyyksiin vaan asanat viedään niihin kohtiin mihin keho sillä hetkellä luonnollisesti asettautuu. Tämän Slow flow tunnin alkupuoli sisältää hitaan dynaamisia asanoita, josta edetään staattisempiin asanoihin ja loppurentoutukseen. Harjoitus edesauttaa kehon ja mielen yhteyden löytämistä, sekä kehonhallinnan, liikkuvuuden ja tasapainon kehittymistä. Se auttaa myös mm. kiputilojen lievityksessä, stressinhallinnassa ja hengityksen syventämisessä sekä antaa mahdollisuuden päästää irti. Harjoitus sopii kaikille, eikä osallistuminen vaadi aiempaa joogataustaa.

Hinta: 179€ / 15h

Jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla syyskauden aikana.

 

Ohjaaja: Katariina Porthan  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen syyskauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä “lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi: