ShowWhat! tanssi huvikses kurssi 18.3.-29.4. / 6krt.

Lauantai 11:00 - 12:00

10 paikkaa jäljellä.

HOX! Poikkeava ajankohta 18.3.-29.4.

 

Tämä Tanssittamon nimikko showtanssitunti palaa ohjelmistoon keväällä 2023 opiskelijamme Vilman ohjauksessa. Meillä tanssitaan todellakin tanssin ilosta sekä nautinnosta ja pyritään eroon kaikenlaisesta suorittamisesta sekä ryppyotsaisuudesta. Siihen tarkoitukseen tämä tunti on juurikin oikea.

Showtanssi on esittävää tanssia, joka pohjautuu pääasiassa jazztanssiin, nykytanssiin ja balettiin. Showtanssi ottaa myös vaikutteita monien muiden tanssityylien liikekielestä ja elementeistä. Tunnit rakentuvat alkulämmittelystä ja koreografian harjoittelusta. Tunneilla pääsee nauttimaan tanssista sekä ilmaisemaan itseään, koska showtanssi kehittää kokonaisvaltaisen kehollisuuden lisäksi kykyä sulauttaa erilaisia tunnetiloja yhteen liikkeen kanssa. Tule pistämään yhdessä show pystyyn ja pitämään hauskaa!

 

Hinta: 95€/ 6h  Kurssi maksetaan paikanpäällä ennen ensimmäisen tunnin alkua.

HOX! Pääsiäisviikonlopun lauantaina 8.4. ei ole tätä tuntia.

 

Ohjaaja: Vilma Luoma (tanssiopettaja harjoittelija / kevät 2023)  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. (Kesäkaudella ei ole rajatonta korttia)
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kevätkauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ”lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi: