Showtanssi Koreo

Torstai 19:30 - 20:30

15 paikkaa jäljellä.

19.8.-8.12. Syyslomalla (vk 43) ei ole tunteja

Tämä UUSI tunti on suunnattu 30+ vuotiaille naisille ja tunnilla yhdistellään rohkeasti showtanssin eri elementtejä. Perustekniikka pohjaa jazztanssiin ja showtanssi on esittävän taiteen tanssilaji, jossa yhdistyy monipuolisesti rytmikkyys, energisyys, näyttävyys, ilmaisu, tarinankerronta ja tekniikka. Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaharjoituksista sekä erityylisistä tanssikokonaisuuksista, joissa on mausteita eri tanssilajeista. Tunti sopii sekä aloittelijoille että jo jonkin verran tanssia harrastaneille. Sopivasti haastetta kaikille, hauskanpitoa unohtamatta!

Ryhmässä mahdollisuus esiintymiseen.

Hinta: 172€/ 15 tuntia

Jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla kevätkauden aikana.

Ohjaaja: Carmen Kekki  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen syyskauden tähdellä * merkatuille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua, mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä “lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi: