Showtanssi 7-8-vuotiaat

Tiistai 18:15 - 19:15

12 paikkaa jäljellä.

19.8.-8.12. Syyslomalla (vk 43) ei ole tunteja

Tällä tunnilla on menoa ja meininkiä! Tämä monipuolinen esittävän taiteen tanssilaji tarjoaa sopivasti haastetta niin aloittelijalle kuin jo hieman tanssia harrastaneellekin. Tunti alkaa aina reippaalla lämmittelyllä, jota seuraa tekniikkaosio, jossa opettelemme showtanssin perusliikkeitä, kuten pyörähdyksiä, askeleita ja hyppyjä. Tunnin lopussa keskitymme harjoittelemaan eri tyylisiä koreografioita, joiden teemat ja tarinat vaihtelevat. Kauden lopussa harjoittelemme esityksen näytökseen, jossa jokainen halukas pääsee loistamaan lavalla sekä saa hyvää ja tsemppaavaa esiintymiskokemusta.

Hinta: 172€ / kausi (15h)

Ohjaaja: Carmen Kekki  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen syyskauden tähdellä * merkatuille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua, mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä “lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi: