Rentouttava aroma-jooga

Tiistai 16:40 - 17:40

16 paikkaa jäljellä.

24.8.-13.12. Syyslomalla (vk 43) ei tunteja

Tämä tunti perustuu hathajoogaan ja on yhdistelmä liikkuvuusharjoittelua, voimaa sekä kehon ja mielen tasapainoa. Joogan asanoiden kautta tavoittelemme kokonaisvaltaista kehon hallintaa sekä mm. selän hyvinvointia ja mielen tyyneyttä. Lihaksia vahvistetaan hyvin lempeällä otteella ja samalla hellitään nikamia ja niveliä. Hengitys saa virrata vapaana.

Tunnilla käytetään doTerran luonnonmukaisia aromaattisia öljyjä diffuuserissa tuomaan lempeää tuoksua saliin joogan ajaksi sekä vahvistamaan joogan myönteisiä ja rentouttavia vaikutuksia. Aiempaa kokemusta joogasta ei vaadita, vaan tunti sopii sekä joogaa aloitteleville että jo joogaa harrastaneille. Tunnilla ollaan sukat jalassa tai avojaloin ja rauhallisen temmon vuoksi on suositeltavaa ottaa mukaan myös lämmintä vaatetta, kuten villasukat ja pitkähihainen pusero. Joogamatot, viltit ja tarvittavat välineet löytyvät Tanssittamolta.

 

Hinta: 179€/ 15 tuntia

Jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla syyskauden aikana.

 

Ohjaaja: Marika Annunen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen syyskauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä “lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi: