Perhejooga kurssi 31.1.-28.2./ 5krt.

Tiistai 17:00 - 17:45

8 paikkaa jäljellä.

Perhejoogatunnilla tutustutaan joogan maailmaan mielikuvituksen, satujen ja erilaisten leikkien ohella. Tunnin kulku vaihtelee aktiivisten ja rauhallisten liikkeiden vuorotellessa. Asanat ovat helposti lähestyttäviä, lempeitä liikkeitä, joita jokainen osaa. Esim lasten pomppiessa sammakkoina, aikuinen saa jäädä ns syväkyykky asanaan. Emme pyri ääriasentoihin, vaan jokainen tekee liikkeet kuunnellen omaa kehoaan. Saat olla täysin oma itsesi!

Tunnin lopussa pysähdytään loppurentoutukseen ja satuhierontaan, kuunnellen samalla rauhoittavaa musiikkia. Perhejoogassa sekä aikuinen että lapsi pääsee nauttimaan joogan lukuisista hyödyistä. Jooga rauhoittaa kehoa ja mieltä. Se lisää liikkuvuutta, kehonhallintaa ja auttaa lasta keskittymisessä. Perhejooga on suoritusvapaata liikuntaa, iloisella mielellä ja rennolla fiiliksellä varustettuna. Tällä tunnilla pääset viettämään yhteisen hetken lapsen kanssa, olitpa sitten vanhempi, kummi, isovanhempi, kuka tahansa tärkeä aikuinen lapsen elämässä.

 

Hinta: 80€ / 5 x 45min/ Vanhempi+lapsi (lisälapsi +10€/kerta) 

(Liikuntaedut käyvät maksuvälineenä myös tähän kurssiin)

Tämä kurssi maksetaan paikanpäällä ensimmäisen tunnin alussa (ei verkkokaupassa ennakkoon).

 

Ohjaaja: Tanja Kanniainen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. (Kesäkaudella ei ole rajatonta korttia)
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kevätkauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ”lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi: