NYKYTANSSI Koreo

Torstai 18:15 - 19:15

1 paikka jäljellä.

14.1. – 5.5. (Hiihtoloma vko 10 ei tunteja)

Tämä kurssi sopii sinulle, joka tykkäät liikkua eri tasoissa ja heittäytyä kaivautumaan pintaa syvemmälle elämän ja tanssin syövereihin. Tunnit koostuvat lämmittelyistä, tekniikkaharjoitteista sekä kauden aikana rakennettavan koreon opettelusta. Mahdollisuus esiintymiseen. Et tarvitse aikaisempaa nykytanssitaustaa, vaan halu liikkua kokonaisvaltaisesti ja ilmaista itseäsi tanssin keinoin riittää.
Tunnista sanottua:
” Luovaa ja intensiivistä, mutta selkeästi myös tasapainoa ja liikkuvuutta kehittävää, eri tasoissa turvallisesti liikkuvaa liikettä.”
” Luovaa ja kokonaisvaltaista itseilmaisua, vaatii vähän heittäytymistä. Sopivan haastavaa ja ihanan antoisaa, kun saa olla kuitenkin oma itsensä ja tehdä omalla tyylillä.”

Ryhmässä mahdollisuus esiintymiseen.

Hinta: 162€ / 15 tuntia

Jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla kevätkauden aikana.

Ohjaaja: Henna Ikkala  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille tai kursseille.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi sopivan kurssipaketin yhdestä kurssista viikossa rajattomaan. Tenavajooga, Äiti & vauva jooga ja K60-rentoutus ovat kaupassa omina tuotteinaan.

Voit maksaa kurssin myös ensimmäisellä käyntikerralla. Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua, mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ja voit maksaa kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi: