Latino-show 9-11-vuotiaat

Keskiviikko 16:15 - 17:15

12 paikkaa jäljellä.

19.8.-8.12. Syyslomalla (vk 43) ei ole tunteja

Tunneilla tutustutaan erilaisiin latinalaisiin tansseihin, kuten mm. sambaan, jiveen, rumbaan ja salsaan. Lisäksi tunneilla harjoitellaan showtanssin perusteita ja yhdistellään koreografioiden avulla kyseisiä tanssilajeja keskenään. Tämä kurssi on tarkoitettu kaikentasoisille tanssijoille eli myös aloittelijat ovat tervetulleita, eikä aikaisempaa tanssitaustaa tai lajituntemusta tarvitse olla. Tärkeintä on iloinen mieli ja yhdessä tekemisen meininki! Tunneilla valmistellaan koreografia, jonka halukkaat voivat esittää Tanssittamon näytöksessä syyskauden päätteeksi. Esiintyminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista.

Hinta: 172€ / kausi (15h)

Ohjaaja: Lotta Leinonen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen syyskauden tähdellä * merkatuille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua, mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä “lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi: