Itämainen tanssi 22.8.-28.11.

Sunnuntai 16:30 - 17:45

11 paikkaa jäljellä.

HOX! Poikkeava ajankohta 22.8.-28.11. (ei tunteja su 26.9./ 24.10./ 31.10.)

Itämaisen tanssin supernaisellisessa liikekielessä yhdistyvät sekä sensuelli pehmeys että iskujen räväkkyys. Tunti koostuu lyhyestä alkuverryttelystä, tekniikkaharjoitteista ja tanssisarjoista, joissa saat tuntumaa itämaisen tanssin tunneilmaisuun. Itämainen tanssi vahvistaa keskivartaloa ja auttaa parantamaan ryhtiä lempeällä tavalla. Itämaisen tanssin laaja ja salliva asenne naiskehoon tuo myös monelle harrastajalle uudenlaista hyväksyntää itseä kohtaan. Tunti soveltuu sekä itämaista tanssia aloittaville että tätä lajia pitempään jo harrastaneillekin.

Tämä on suljettu ryhmä ja syyskauden päätteeksi halukkaille tarjotaan mahdollisuus esiintymiseen.

 

Hinta: 189€ / 12 x 75min

Jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla syyskauden aikana.

 

Ohjaaja: Merja Julkunen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. (Kesäkaudella ei ole rajatonta korttia)
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen syyskauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä “lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla. (Kesäkaudella maksu ensimmäisen tunnin alussa)

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi:

Syyskausi 16.8.-5.12.