High heels Latin-kurssi 15.3.-12.4./ 5krt

Keskiviikko 19:45 - 20:45

8 paikkaa jäljellä.

9.1.-8.5. Hiihtoloma vk 10

Haluaisitko oppia tanssimaan korkkareilla? Jos vastaus on kyllä, tämä tunti on juuri sinua varten!

Tällä viiden kerran tiiviskurssilla tanssitaan kilpatansseihin pohjautuvia latinalaistansseja ja Karibian alueen lajeja (salsa, bachata, reggaeton). Lisäksi vaikutteita otetaan myös showtanssin puolelta. High heels tunnilla harjoitellaan kävely- ja tanssitekniikkaa korkokantakengillä (koron korkeuden päätät tietysti itse) sekä tehdään erityylisiä tanssisarjoja. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta korkkareilla tanssimisesta.

Hinta: 80€/ 5 tuntia tai kertamaksu 18€ (maksu kassalla ensimmäisen tunnin alussa)

 

Jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla syyskauden aikana.

 

Ohjaaja: Lotta Leinonen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille. (Kesäkaudella ei ole rajatonta korttia)
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kevätkauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ”lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi: