Flow-kehonhuolto

Torstai 20:00 - 21:00

14 paikkaa jäljellä.

24.8.-13.12. Syyslomalla (vk 43) ei tunteja

Tällä tunnilla tehdään erilaisia kehon liikkuvuutta edistäviä liikkeitä muun muassa erilaisten venyttelytekniikoiden ja liikeratojen avausten sekä nivelpyöritysten kautta. Tunti sopii kaikille, sillä liikkuvuuden harjoittelu auttaa kehoa palautumaan rasituksesta ja pitää kehon toimintakykyisenä ja luo pohjan voiman kehittymiselle. Jos haluat huoltaa kehoasi ja lisätä kehon liikkuvuutta sekä saada uusia ideoita omatoimiseen liikkuvuusharjoitteluun, tämä tunti on juuri sinua varten!

Hinta: 179€/ 15 tuntia

Jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla syyskauden aikana.

Ohjaaja: Carmen Kekki  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen syyskauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä “lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi: