Bollywood

Maanantai 19:00 - 20:00

5 paikkaa jäljellä.

13.1.-4.5. Hiihtolomalla (vk 10) ei ole tunteja

Tämä tunti on harvinaista herkkua koko Oulussa! Bollywood-tanssi on intialaista elokuvatanssia, jossa yhdistellään elementtejä klassisista intialaisista temppelitansseista sekä muista tanssilajeista kuten itämaisesta tanssista, hip hopista ja showtanssista. Tunneilla tutustumme bollywoodin värikkääseen ja tunteikkaaseen maailmaan, käymme läpi kehon perusliikkeitä ja teemme erilaisia tanssisarjoja nautiskellen vauhdikkaasta ja mahtipontisesta bollywood-musiikista! Ryhmä on esiintyvä ryhmä ja halukkaille tarjotaan mahdollisuus esiintymiseen kauden päätteeksi.

Hinta: 175€ / 15 tuntia

Jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla kevätkauden aikana.

Maanantaina 13.4., 2. pääsiäispäivänä, ei ole tuntia.

Ohjaaja: Aurora Ylinen  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen kevätkauden tähdellä * merkatuille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä “lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi:

Kevätkausi 13.1.- 4.5.