BAILA BAILA! Tanssia tanssin ilosta

Keskiviikko 17:00 - 18:00

4 paikkaa jäljellä.

14.1. – 5.5. (Hiihtolomalla vko 10 ei tunteja)

Tämä on Hennan ohjaama UUSI tunti, jossa karistat työtaakat harteiltasi ja otat hyvät vauhdit keskellä viikkoa!

Tunti on puhtaasti tanssillinen, jossa jokainen tanssii tyylillään, rennossa ilmapiirissä. Olemme liikkeessä koko ajan, joten myös hikipisaroiden esiintyminen on mahdollista! Sisältö koostuu lämmittelyistä, sekä 2-3 tanssilajin sarjoista per tunti. Tanssilajeina käytämme sopivasti sekoitellen eri lattari-tyylejä, showtanssin elementtejä, mausteita flamencosta ja itämaisesta sekä streetlajeja naisellisin ottein.

Tämä tunti ei keskity esitysten harjoitteluun tai tekniikan hiontaan, eikä sinun tarvitse muistaa koreoita viikosta toiseen. Riittää, kun saavut paikalle ja annat rytmin viedä! Baila Baila!

Hinta: 162€/ 15 tuntia

Jos et pääse jokaisella kerralla paikalle, voit käydä korvaamassa tunnin millä tahansa *:llä merkityllä tunnilla kevätkauden aikana.

Ohjaaja: Henna Ikkala  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille tai kursseille.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi sopivan kurssipaketin yhdestä kurssista viikossa rajattomaan. Tenavajooga, Äiti & vauva jooga ja K60-rentoutus ovat kaupassa omina tuotteinaan.

Voit maksaa kurssin myös ensimmäisellä käyntikerralla. Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua, mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä ja voit maksaa kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi: