Afterwork-pilates 16.10./13.11.

Perjantai 18:00 - 19:00

5 paikkaa jäljellä.

24.8.-13.12. Syyslomalla (vk 43) ei tunteja

 

Pe 16.10 Pilatesrulla ja fasciapallo (Ilmoittaudu erikseen marika@tanssittamo.fi, 10 nopeinta mahtuu mukaan)

Tule helpottamaan kehon kireyksiä. Tällä tunnilla pääset venyttelyä paremmin käsiksi lihaskalvoihin ja syvään lihaksistoon erityisesti lantion alueella, selässä ja hartiaseudulla. Tunti aloitetaan kehonhallintaa ja keskivartalon syvää tukea vahvistavalla pilatesrullaharjoittelulla. Tämän jälkeen keskitytään erityisesti huoltamaan kehoa ja päästämään irti kireyksistä ja jumeista rullan ja fasciapallon avulla. Kaikki tarvittavat välineet löytyvät Tanssittamolta.

 

Pe 13.11. Pilates

Tällä tunnilla vahvistat kehon ydintä: syvää keskivartalon tukea, kehonhallintaa ja tasapainoa. Helpotat ylikireyksiä kehossa ja saat mahdollisuuden rentoutua. Tunnille voit tulla mukaan aloittelijana ja kokeneena pilateskävijänä.

 

Hinta: kertamaksu 16€ tai voit myös ostaa 5/10/15 tunnin kortin ja käyttää osan tunneista tähän ja loput tunneista muilla tähdellä * merkityillä tunneilla.

 

Ohjaaja: Katariina Porthan  

Ilmoittautuminen

  1. Ilmoittaudu Tanssittamon verkkosivun kurssilomakkeella haluamallesi kurssille/kursseille. Jos haluat ostaa rajattoman tanssikortin, ilmoittaudu vähintään kolmelle eri kurssille.
  2. Maksa kurssi ennakkoon Tanssittamo Wellness -Holvi verkkokaupassa.
    Voit ostaa itsellesi joko yhden viikkotunnin, kaksi viikkotuntia tai rajattoman tanssikortin, joka oikeuttaa kolmeen kurssiin, joille olet ilmoittautunut sekä rajattomaan osallistumiseen syyskauden tähdellä * merkityille tunneille.

Mikäli käytät maksuvälineenä liikuntaetua (Smartum/Edenred/Eazybreak/Tyky+/e-Passi), mainitse se ilmoittautumisen yhteydessä “lisätietoja”-kohdassa ja voit maksaa tai tehdä maksusitoumuksen (jos odotat vielä likuntaetua) kurssin ensimmäisellä kerralla.

Lisätiedot: marika@tanssittamo.fi / p. 044 9834361Jaa tämä kurssi: