Blogi

EI TIMANTTIKAAN YKSIN LOISTA

Olin kerran paritanssikurssilla, jossa viisas ja huikea opettaja, Petri Kauppinen, sanoi näin: ”Paritanssissa ei ole tilaa sooloilulle. Jos viejä lähtee tekemään omiaan, kuuntelematta pariaan, tanssi ei kulje.” Eli taitava viejä….

Lue lisää →


ELÄMÄÄ KEHOSSA

Elämme aikaa, jossa oman ulkokuoren tuunaus on huipussaan. Tarjolla on valtava määrä koulutuksia, tietoa ja valmentajia, jotka kaikki ovat valmiita tekemään juuri SINUSTA paremman version itsestäsi. Ihan sama missä elämäntilanteessa….

Lue lisää →


Levosta käsin

Olen aina ollut ihminen, joka nauttii vauhdista. Päivissä on pitänyt olla monta menoa, liikkuessa nousta syke ja tulla kunnolla hiki. Kaikki mitä tehdään, tehdään kaikella voimalla, yön yli, syömättä ja….

Lue lisää →


Mikä on Tanssittamo?

MIKÄ ON TANSSITTAMO ? On kesä 2015. Olen asunut muutaman kuukauden Italiassa ja minulla on ollut aikaa pohtia elämäni suuntaa. Viimeisen vuoden aikana tanssin opettaminen oli jälleen noussut mieleeni ja….

Lue lisää →


Sallittu kömpelyys

Kun ajatellaan tanssimista ja tanssijoita, ensimmäiset mielikuvat ovat aina sulavasti liikkuvista ihmisistä kauniissa asennoissa. Todellisuudessa sulavuuteen päätyminen edellyttää monta kömpelöä hetkeä. Näistä hetkistä ei vain oteta kuvia. Monella tanssimisen ja….

Lue lisää →