Blogi

NAISELLISUUS

Voisiko joku kertoa, mitä on naisellisuus? Olen viljellyt tätä termiä ohjauksissani vuosikaudet, kuvatessani pehmeää, kiemurtelevaa liikelaatua, mutta tänä vuonna se on alkanut hiertää korvaani niin pahasti, että haluaisin löytää sille….

Lue lisää →


Muista pitää hauskaa!

Moni muistaa Kubrickin Hohto elokuvan, jossa elokuvan pääsankari, Jack , lähtee perheensä kanssa asuttamaan tyhjää hotellia kauas sivistyksen parista. Hänellä on huumaava ajatus siitä, kuinka hän kirjoittaa siellä eristyksissä ollessaan….

Lue lisää →


Kengillä vai ilman?

Kun olin pieni, äiti puki minulle kesällä ulos mentäessä kauniit röyhelösukat ja nappaskengät. Jo ennen kuin hän oli ehtinyt samalle hiekkalaatikolle kanssani, olin jo ehtinyt riisua kengät ja työntää sukat….

Lue lisää →


EI TIMANTTIKAAN YKSIN LOISTA

Olin kerran paritanssikurssilla, jossa viisas ja huikea opettaja, Petri Kauppinen, sanoi näin: ”Paritanssissa ei ole tilaa sooloilulle. Jos viejä lähtee tekemään omiaan, kuuntelematta pariaan, tanssi ei kulje.” Eli taitava viejä….

Lue lisää →


ELÄMÄÄ KEHOSSA

Elämme aikaa, jossa oman ulkokuoren tuunaus on huipussaan. Tarjolla on valtava määrä koulutuksia, tietoa ja valmentajia, jotka kaikki ovat valmiita tekemään juuri SINUSTA paremman version itsestäsi. Ihan sama missä elämäntilanteessa….

Lue lisää →


Levosta käsin

Olen aina ollut ihminen, joka nauttii vauhdista. Päivissä on pitänyt olla monta menoa, liikkuessa nousta syke ja tulla kunnolla hiki. Kaikki mitä tehdään, tehdään kaikella voimalla, yön yli, syömättä ja….

Lue lisää →


Sallittu kömpelyys

Kun ajatellaan tanssimista ja tanssijoita, ensimmäiset mielikuvat ovat aina sulavasti liikkuvista ihmisistä kauniissa asennoissa. Todellisuudessa sulavuuteen päätyminen edellyttää monta kömpelöä hetkeä. Näistä hetkistä ei vain oteta kuvia. Monella tanssimisen ja….

Lue lisää →